Quote:
Originally Posted by gorjan
@Dusan_S,
zanima me kakav ste dil sklopili sa PGPom, ako nije poslovna tajna, naravno...
Jel u pitanju neka varijanta sufinansiranja ili vi pokrivate troskove i reklamu ili kako vec?Bas me zanima...
|
Hvala ?to si preslu?ao pesmu Gorane, drago mi je da ti se svidja, kako sa produkcijske, tako i sa autorske strane

Posebno mi je drago da ti je spot "legao"!
E sad, ?to se tiče posla, ugovor tehnički jeste ne?to gde pi?e malim slovima da to ostaje poverljivo između dve strane koje ga potpisuju, naravno za kafanskim stolom se priča o svemu, ali ja ne?to ne bih sad na internet forumu govorio tačno o tome kakav je ugovor. U svakom slučaju, ne bi mi palo na pamet da pravim ikakav dogovor u kome jo? treba mi ne?to da plaćamo, doneli smo sa sobom materijal i doneli smo barem jedan spot + mnogo dobre volje da sveto guramo, i ja mislim da je to i vi?e nego dovoljno. Sa druge strane, definitivno imam samo pozitivne stvari da ka?em ?to se tiče PGP-a, bar za sad. Oni kao aparat jesu malo spori ako je to neka mana, ali mislim da im se dopao ceo na? trip koji ?elimo izgurati i imamo za na?e uslove i vi?e nego dovoljno razumevanja i ok saradnju.
Quote:
Originally Posted by Arthur
a i dao bog pa je kolega arthur dobio da uredjuje dve domace plejliste nedeljno na lokalnoj TV MEtropolis;
ajd kafa, obavezno!
taman da ti kazhem shta stvarno mislim o Trigeru 
|
Prvo da se zapijemo da te manje boli ako potegnem fla?om o glavu kad počne? obja?njavati kako čuje? svuda neke "notcheve" u snimku