Re: Koje plug-in-ove koristite ?
pozdrav svima ...hey srce evo jedan "ljudski" odgovor. koristi pluginse koji najvise odgovaraju tvom uvetu.pre jedno 2 meseca bio sam kod max-a(sa foruma).cuo sam njegove mixeve i po mom skromnom misljenju su super(max pichi software).covek mi je ulio malo samopouzdanja sto je po mom misljenju rezultiralro boljim mixevima u mojim stvarima(bar tako moji prijatelji kazu).elem covek mi rece da koji god software koristio ako znash da ga iskoristis kako treba,mala je razlika izmedju dsp i native.sony oxford,waves ssl su mi drazi od uad 1073 ili 1081(uad pultec pro mi je bolji gazilion puta od neve eq-uova,uad 33609 kompresor je totalna bulja naspram 1176 ili fairchild za groove iako se po raznim sajtovima ljudi kunu u uad 33609)). .po meni efekti se definitivno razlikuju po svojoj agresivnosti(npr:agresivni eq+manje agresivni kompresor ili obrnuto).na nesrecu niko ti ne moze naci pravu formulu-morash experimentisati.super reverbi koje sam koristio su uad plate 140 reverb,ik csr,powercore classic reverb.sve je to prilicno dobro.kompresori uadovi su ok ali i jednako dobri su sonalksis(bar meni).jbg...100 ljudi 200 cudi.
|