Odlično.
Inače malo žurim kad sviram radi Jazz-klavirskih rifova pa to dođe oko 10 ms.
Sa ovih 20 - 10 ostane 10 pa je zadovoljavajuće.
Edit ::
Ma dobro, de, da ne ispadne zeza.
Format, odn. partition se mora uraditi jer taj Win niko ne popravi, tim prije što je padao. ali, obavezno uraditi test ispravnosti HD.
Dushan S. mi je pomogao oko tih peripetija sa latencijama dok sam imao Sound Blaster Live.
Nakon ugradnje nove kartice nemam probleme kao što ih ima kolega.
Na 10 ms se može bez problema sve odsvirati a posebno kojekakvi tepisi i long stringsovi. Nije problem ni za peak VST instrumente.
Kada je midi gotov i počnu se praviti wav trakovi, a posebno kada se počinju dodavati efekti i raditi miks, zavisno od kartice, mogu se početi javljati problemi sa zapinjanjem i sl. Ali, za wav latencija više nije bitna. Međutim, ni kod ovoga se ne može ići u nedogled.
Znam iz prethodnih situacija da je ipak problem ako je npr. snimanje bilo na npr. 5 ms, pa se iz nekog razloga latencija povećala na 20 ms, a onda opet smanjila na 10 ms. ili kako god - ovakvi potezi znaju praviti probleme.
Ja imam 1212m. Kako je na drugim karticama - ne znam.
Isto se događa ako se pretjera sa angažovanjem resursa i ako je računar problematičan te počne angažovati virtualnu memoriju na HD - dobiće se još gori rezultati.
Zato pažljivo i štedljivo, koliko sistem može podnijeti.