Aktivan? Uvek! ...nekad mozda i previse, ali u toliko se razlikujem od vecine nesih ljudi koji su jaki na jeziku... al`dobro sad... da ne bedacim... jos sam sokiran pitanjem jednog clana ovog foruma koji mi ponudio 100EUR da mu napravim x0x, i to sa materijalom....
Sto se tice materijala, ja sam takodje za kvalitetnije komponente. Radije cu da pravim mesec dana duze zbog nedostatka para nego da mi tasteri otkazu posle godinu dana jer sam kupio jeftinije. To se desava sa originalnim x0xb0x-om. Inace, samo mehanicke komponente su kriticne, za elektroniku nema zime.
U svakom slucaju, ponesto cemo ipak morati da narucujemo iz amerike... preklopnike npr.
Meni je i estetika veoma vazna, pa se sad lomim izmedju par varijanti knobova i izvedbi panela kao i dugmica. Za sada se premisljam izmedju Albs-ovih knobova kao kod Virusa i Rean-ovih koji mogu da ze vide na Allen & Heath Xone3D kontrolerima. Obe varijante soft touch.

Verovatno cu naruciti komplet i od jednih i od drugih, pa cu da se odlucim. Uskoro neke slicice pomenutih knobova...
Quote:
Imam jos 2 drugara, znaci ukljucujuci mene 3 , koji su zainteresovani.
Najverovatnije cu dolaziti dole krajem septembra, ili sredinom oktobra, pa ako resimo nesto do tada, doneo bi sta se doneti moze....
|
Odlicno, verujem da nam sad nece biti problem da skupimo tih 10 ljudi, mozda nas vec ima 9 ako neko ne odustane.