View Single Post
Old 24-08-2007, 06:32 PM   #9
kejkz
banned

Default Re: Prvi produkt forumsko-mrezne saradnje...

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
@ kejkz: stvar je bash ugodna, zbilja ne znam o chemu neki prichaju. Mozhda se mrvicu otegla jedino, ali obzirom da je gotovo pa ambijent glazba to i nie nuzhno loshe. Meni jedino fali pokoji detal... ne nuzhno glazbeni nego mozhda nekakva simpatichna manipulacija, nekakav melt down, brake apart... neshto u tom fazonu.
Upravo sve sto i sam mislim Morao sam je razvuci, sto inace ne radim cesto, ali mi je ovde nekako odgovaralo. Nisam pokusao sam da uradim kompletni brejk, igracu se opet svakako.

Quote:
Originally Posted by Shiva
Nisam ljubitelj pucachina, ali nikako ne vidim ovu stvar u BILO KAKAVOJ igrici... nema taj "nintendo" dojam shto je sasvim dobro jer nije stvar radjena za igricu (pretpostavljam). Enivej, poprilichno nepretenciozno shto mi se izuzetno svidja jer volim takav pristup glazbi i nachin razmishljanja.p
Sledeca ce biti kao za demo na komodoru ili amigi 32kb maksimum

Quote:
Originally Posted by Shiva
E da je josh neka live gitara (just kidding)
Bice i toga! Nece bas biti ziva, ali cemo joj dati zivot kroz struju

Quote:
Originally Posted by Mogli
Imam jednog kolegu u Australiji sto radi muziku za igrice. Eto, neka vas on poveze sa pravim likovima jer ovo je dusu dalo za neku pucacinu!
Juhu! Za mene nema problema, ja sam slobodan strelac, ali morace da pricaju sa Baltazaarovim menadzerom, posto je on rasprodat covek, tesko ga je uhvatiti