Re: x0x box projekat (zainteresovani?)
Dalje ide ovako...
Ja radim na excel listi komponenti- gde sta moze da se nabavi. Razlika za cene nekih raritetnih komponenti je znacajna i sve moraju da se naruce.
Moja prva akcija je nabavka materijala koji moze da se nadje kod nas za 2-3 moja x0xb0x-a. Mogao bih nabaviti i delove i za ostale kad bi bilo vise zainteresovanih, a dobili bi i popust na kolicinu.
Sledeca stvar je izrada plocica, i tome bih dao jos vremena nebi li se jos neko pridruzio, jer ispod 10 ljudi nije bas povoljno.
Dok cekam plocice planiram da porucim originalne tranzistore iz 303ke iz Engleske, i mehanicke komponente iz Amerike.
Neki od retkih delova mogu da se nabave u nemackoj kod dva dobavljaca pa bi ti to moao mozda da preuzmes na sebe i da posaljes po nekome, a ja mogu da ti posaljem plocicu i ostale delove koji moraju da se narucuju.
Nisam znao da si u Nemackoj... sigurno mozes da nades jos zainteresovanih...
U raicheltu mogu verovatno da se nadju odgovarajuci tasteri i mozda potenciometri, bar onih 5 Panasonicovih, za dvostruke nisam siguran. Provericu. Nisu to nikakvi specijalni potovi osim sto su dupli, ali moraju da odgovaraju dimenzijama i da imaju D osovinu kako bi svima odgovarale iste kapice. Idem malo da se promuvam pa cu da ti javim ako ima nesto jos potrebno. Mada generalno, ti u nemackoj mozes da nabavis skoro sve delove. Najgore je kad moras da porucujes 1 deo koji ti nedostaje, zato sam ja u fazonu da se udruzimo i svima lepo.