Quote:
Originally Posted by gricko
Jos da pitam nesto, koliko se moze dobiti na realnosti bubnjeva ako se odsviraju preko el. bubnjeva i snime u midi-u pa onda kombinuju samplovi? Da li je to najbolji nacin ili ipak nije?
|
Ne zhelim rech da zanemarish odgovore koje chesh eventualno dobit na ovo pitanje ali zhelim te podsjetit da ne zaboravish da postoi samo JEDAN nachin da otkrijesh shto je najbolje... a taj je da probash SVE i vidish shto ti najbolje radi. Svatko ima svoju viziju "najboljeg" i svaki savjet je bolje imati na umu nego na ignore listi, no u doba kada mozhesh isprobati gotovo bilo koi software prije nego se odluchish s chime chesh ozbiljno raditi bilo bi glupo da potrchish za bilo kakvom preporukom i zanemarish ostale opcije.
Kao shto su i mene upozorili kada sam tek doshao na forum, savjetujem ti da izbjegavash etikete kao "najbolje" jer to chesto vodi u besciljne rasprave koih ima dovoljno i bez da se postavljaju ovakva pitanja. Najbolje je uvijek ono shto ti daje najbolje rezultate, a generalno najbolje rezultate dobiju najbolji majstori. Alat sam po sebi ne radi nishta pa je uglavnom poznavanje alata ono shto je najbitnije...