View Single Post
Old 22-08-2007, 08:12 PM   #37
Don Solaris
Pro Member

Default Re: Ja bih ovako nesto...

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
pa melodija je bitna koliko i sound!!! i tocka!!!!

Da. To se podrazumjeva.

Ali sama melodija bez ritma, zvuka, teksture i prije svega dobre produkcije - danas u klupskoj elektronskoj glazbi ne znači AMA BAŠ NIŠTA. U narodnjacima možda da, ali u elektronici: NE. Da je tome tako kako sam napisao, dovoljno je uzet nešto od Joey Beltrama i poslušat. Mislim, lika obožavaju sa obe strane Atlantika ko da je bog. A ja baš ne čujem neke fascinantne melodije kod njega. A Norman Cook i "melodije"? A acid techno? TB-303 stari moj, Random Pattern + TR-909 i deri!!! Nemaš tu šta razmišljat... samo DERI !!!!

Quote:
Originally Posted by srce View Post
I ako si im reko prijatelju... Ja neznam da li pricam kineski ili neki ne citaju moj ceo post.
Nemoj krivo da me shvatiš. Dio koji si napisao u vezi financija (skupi synth) se apsolutno slažem sa tobom. Ali nemoš sve svesti samo na "melodiju".

Gledaj. Neki ljudi su plaćeni i po par tisuća dolara po satu, samo zato da naprave tri zvuka ili umiksaju 9 kanala. Prema tome, tvrdnja da je samo bitna melodija definitivno ne prolazi u elektronskoj glazbi. Danas je to malo više od same melodije...

Izvini ako sam djelovao prepotentno. To mi nije bila namjera. Budem stavljao više smileja da se vidi kada je šaljivi kontekts i sl.

Last edited by Don Solaris; 22-08-2007 at 08:23 PM.
Don Solaris is offline   Reply With Quote