@"Sasha Fishter" - nije skrenuto sa teme (thread je "Logic 5 za PC")
U "Logic"-u mozes da otvaras "multichannel" instrumente - nisam nikada koristio "Battery", ali gomila ostalih ("Culture", "Majestic", "Stylus RMX", razni "Intakt" instrumenti, itd) radi najnormalnije - otvoris "multichannel" instrument, napravis "Aux" objekte na kojima mozes odvojeno da procesiras sve te instrumente iz Multi setup-a i gotovo...
Interesantna i neobjasnjiva stvar se dogadja: imam dva PC-a, jedan je "Ghost" kopija onog drugog (identicni drajveri, software, hardware, setovanje sistema - potpuni klon); na oba kompjutera je ista verzija "Logic"-a (5.5.1); na jednom normalno otvaram SVE "multichannel" instrumente (koji podrzavaju tu opciju), a na drugom samo neke...
@"tom" - iz te perspektive (iskoriscenje RAM-a) je potpuno nerezonski raditi u "Logic"-u na PC-u, jer je zaista zastareo - procesori, ploce, memorija i sve ostalo je mnooogo napredovalo od kako je "Emagic" prestao da razvija Windows platformu...
Jedna od stvari zbog kojih ne prelazim na "Nuendo" ili "Cubase" (osim navike i "sektaske Emagic lojalnosti") je i SYNC izmedju kompjutera - nema nacina da se ne "raspadnu" posle par taktova, ako nije "Logic" sa "Logic"-om, ili "Nuendo" sa "Nuendo"-m...(kod mene je to neophodno, imam prilicno "uvrnut" setup - Mac + 2 PC-a, u sva tri se radi i sequencing i audio).
Sto se vidjanja i upoznavanja tice - vrlo rado, ko prvi krene ne put - javlja...ti u Bgd, ili ja u BL.