Thread: Logic 5 za PC
View Single Post
Old 22-08-2007, 01:10 PM   #13
Ogi
Senior Member

Ogi's Avatar

Default Re: Logic 5 za PC

@"Dushan_S" - Istina, environment ume da bude "pegla", ali je u vecini slucajeva veoma zgodan (kad hoces da stavis, npr., Colossus kao multi-instrument )

@"milos" - nema na cemu, za sta god mogu da budem od koristi - tu sam...
Na "Logic"-u radim od kako se pojavio - na Atariju... sada mi je 5.5.1 na PC-u i 7.2.3 na Mac-u...

@"tom" - ima stari, dobri "Logic" gomilu veoma zgodnih, a jednostavnih mogucnosti, sve zavisi od potreba...

@"kravadinka" - nije ovde niko poveo polemiku oko "boljeg i losijeg programa"... "tom" je rekao da je "workflow DRUGACIJI od Steinberga"... to "Logic" ne cini ni boljim ni gorim od bilo kog Steinberg-ovog DAW-a.
Fenomenalno je sto se podjednako dobro snalazis u svim tim programima - meni su "Logic" i "Steinberg"("Cubase" i "Nuendo") dovoljno slicni, a opet dovoljno razliciti da me gorepomenuti "workflow" veoma zbunjuje (pokusao sam da na PC-u radim u Nuendu, da bih iskoristio kompletan RAM koji imam u racunaru - "Logic" je limitiran na 1 GB, sve preko toga ga cini jako nestabilnim!!!), tako da sve mozemo,zaista, da podvedemo pod "stvar navike"...
Nije vazno iz kog oruzja pucas - sve dok pogadjas metu u centar...
Ogi is offline   Reply With Quote