Quote:
Recimo da u Colossusu nakrkam svih 8 slotova razlicitim instrumentima ,kako da napravim recimo 8 midi traka (bez instrumenata) i svaku routujem na odredjeni kanal/slot u Colossusu
|
Koliko se sećam (ne palim logic već dugo), ne mo?e?. Kod 5-ice ti je varijanta jedan midi - jedan instrument, ima? podr?ku za vi?e izlaza i to je tada upravo bila sve?e dodana u petici pre nije moglo ni to.
Quote:
Drugo,kako da routujem midi traku(zajedno sa instrumentom) tj izlaz sa VST-a u audio pa da to snimim i na neki nacin da postignem efekat "realtime freeza" kako bi malo rasteretio proc.
|
Tako ?to uključi? bounce na master izlazu i pusti? traku solo da ide i najbukvalnije snimi? audio, pa ga uveze? nakon toga u aran?man.
Najiskrenije, ja sam bio VELIKI fan kako radi midi u logicu, ali u poredjenju sa ostalim novim verzijama sekvencera, stara petica je sad već poprilično ograničena. Ako nisi stari korisnik pa da si navikao da radi? u Logicu, nemoj sebe učiti da radi? u njemu, radije izaberi samo jedan novi program koji ti je glavni i uči u njemu shortcut-ove i bicje ti skoro jednako brz. Ja sam evo prvi mrzeo to kako rade Steinberg sekvenceri ali posle izvesnog vremena se navikne? i onda si skoro jednako brz, čak i u midiju.
Pozdrav!