Quote:
Originally Posted by Fibra
Nisam znao za to, ali mislim da je prvenstveno razlog sto imaju mirniju ruku, sto ih cini i boljim strelcima, ali to bi trebalo da je zbog otkucaja srca. Takodje su imunije na dosadne serijske poslove, sto je pogodno kod rucnog lemljenja.
Nebih se slozio da su muskarci bolji ucitelji lemljenja, ali se zenama vise posvetimo nego da su predavaci zene, koje u svakoj drugoj zeni potsvesno uvek vide suparnicu, sto je opet stvar za neku drugu temu. 
|
Pogresno sam se izrazio... nisam hteo da potenciram, da uce obavezno od muskaraca... nego da se bolje snalaze s lemilicmo, kad nauce, od koga god to bilo... nebitno...
Hm.. sto se tice ostalog... ima tu jos dosta faktora koji uticu... ne dominiraju realno samo sindromi najcesce vidjeni u "spanskim serijama", nije sve bas tako...
Na kraju krajeva, tehnicarski posao u ovoj bransi i nije zenama bas preterano atraktivan... najveci broj zena koje uspesno rade ovaj posao, se time uopste ne bave iz hobija... kao ti ... da bi nesto napravile... od tog "zanosa" retko boluju... mislim.... drugacije su dosta.... da ne idemo preterano u off-topic
pozdrav
bogi