Quote:
Originally Posted by Max
Naravno da ne mrzi  ..... Peak je potpuno nerelevantan ..... da li su svi na 0 ili na -9 manje je bitno koliko je bitan RMS .... e sad .... ako pricamo o Peak 0 .... onda cesto RMS nasih reklama idu do -7 db RMS i potpuno su izoblicene , jer klijent hoce glasno .... zato se slazem sa tobom da alati za ovu pricu i ne moraju da budu prefinjeni ...
Pa i sam si mi onomad slao neke tvoje radove da vidimo da li mozemo da nabijemo jos RMS a da zvuci .... i nismo uspeli .....
|
Hvala na odgovoru

Ali nije mi jasno zasto se ne odredi neki standard u tome!? Barem ne bi covek morao stalno da drzi daljinski u ruci i da stisava i pojacava TV kad dodje blok reklama... A i kad prebacujem sa kanala na kanal, svaki ima drugaciji nivo... Znaci volume dugmici na daljinskom su mi u potpunosti izlizani!!
Quote:
Ne bi verovao , kad bi video .......
|
Mogu da zamislim, jer to samo gluv covek moze tako da namesti...
Quote:
Ne bih se slozio .... samo ne smes raditi vise od 10 ak sekundi u cugu ...... pusti glumcu vokal sa seta u slusku ..... i nateraj ga da to ponovi ...... ali naravno upotrebljivo ....propusti kroz vokalajn ..... 2 min posla ....naravno , kad radis dugometrazno .... ode na par nedelja .... a mozes i da seckas ...naravno ( narocito kad u originalu glumac ne isgovori ceo slog )
Pozdrav
|
To je jasno, i kad sam ga isprobavao, radio sam po replikama.. Ipak, nekako mi nije ubrzavao posao. Mozda on uporedjivajuci zvuk moze da namesti isto, ali mi je mnogo puta bolje ispalo rucno namestanje, a druga stvar, vrlo cesto mi izdeformise zvuk.. Ok za TV, ali kad pustis u bioskopu, bole usi.... Ma rucno seckanje je pravi mazohizam