Quote:
Originally Posted by alavuk
ovo je po meni pocetnicka greska , imao sam dosta iskustva sa hiphoperima pocetnicima , doduse bili su dooosta uvereni u sebe da su mislili da moji saveti oko muzike nisu dobri , na moju srecu skontali su to (a i dosli su kod mene znaci treba im moja pomoc zar ne ??? ) , moja pouka sto kaze neko gore neka im se pomogne koliko dozvoljavaju tj klijent je uvek u pravu donekle , pa ako skonta da je pogresio i ako je iole malcice vaspitan i sredjen u glavi izvinuce se i ako ne novcanik mu je plici za odredjenu svotu novca ...
|
Ma nije početnička gre?ka jer, kao ?to rekoh, ja nisam ni imala namjeru "početi" u tim vodama... jednostavno ja volim skladati i volim raditi s ljudima koji posjeduju o?trinu uma koju imam i sama... kad na takve naiđem (i tra?e da radim ne?to za njih), mo?emo surađivati na milijun raznih načina, mogu pristati na sva?ta (sve za izmjenu bogatih nota ili riječi...)...u glazbenom smislu naravno...
Da moram... onda bi se dr?ala ovog ?to i sam ka?e? (i sa čime se sla?em!).. plave boje, ali srećom ne moram, a uostalom puno je slabije plaćeno snimanje i produciranje od skladanja po narud?bi.