View Single Post
Old 18-08-2007, 02:42 PM   #92
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: ucinimo forum normalnijim mestom

Quote:
Originally Posted by paki View Post
Oggy,zasto se ti nalazis prozvanim u mojoj sugestiji izrecenoj na nezadovoljstvo drugih(ne moje)da bi mozda bilo dobro da se neki predstave(ako hoce).Nadam se da te nije dirnuo vec ustaljen termin na Rumskom "velike face"koji nisam ja izmislio,niti sam mislio na tebe(nisu valjda kompleksi u pitanju).

Ne nalazim se prozvanim, niti mislim (naopako...) za sebe da sam "faca". Cak, stavise, za mene face mogu da budu (i uglavnom)) jesu ljudi koji cak i nisu u ovom poslu, i to zato sto su stvarno "face" i dobri ljudi.
Obratio sam ti se, i bio sam jasan pri tome ne kao obican clan u raspravi, vec kao MODERATOR. Niti sam tada, niti sada zeleo da se raspravljam sa tobom, vec ocekujem od tebe da prekines sa ovim besmislenim nadmudrivanjem jer mi uopste nije cilj da ucestvujem u raspravi, vec da je odrzim u granicama pristojnosti, sto mi sa tobom tesko uspeva.

Quote:
Pogledaj druge forume,svuda postoji AUTORITET koji se ne mora lupom traziti u gomili postova.
Pogledaj i ovaj forum, pa ces shvatiti da je SVAKI moderator ili administrator za tebe autoritet i da kada ti se obrati u toj funkciji, prestaje rasprava. Moze da ti se svidi ili ne i da u zavisnosti od toga ostanes ili napustis forum, ali nemoj ocekivati da ce se neko raspravljati sa tobom.

Quote:
Vlado Georgijev nije imao problem sa svojim imenom,jel tako?
Nije. Svojevoljno je pristao na to da bude "gost producent" foruma, ali je to bila njegova, a ne tvoja odluka.

Quote:
Na trenutak mi se ucinilo i da mi pretis
Dajes sebi previse na znacaju...

Quote:
samo napred burazeru
Nisam ti ni "burazer". Vodi racuna o pristojnosti kada mi se obracas (ovo je drugi put da ti to stavljam do znanja...)

Quote:
Dobro,posto vidim da jos nije usledila ta rigorozna mera
Nije, ali si tacno jos jedan ovakav post pred njom. Poslednje upozorenje!!!

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline