Re: ucinimo forum normalnijim mestom
Dobro,posto vidim da jos nije usledila ta rigorozna mera,da kazem do kraja svoje,pa vi brisite.Oggy,zasto se ti nalazis prozvanim u mojoj sugestiji izrecenoj na nezadovoljstvo drugih(ne moje)da bi mozda bilo dobro da se neki predstave(ako hoce).Nadam se da te nije dirnuo vec ustaljen termin na Rumskom "velike face"koji nisam ja izmislio,niti sam mislio na tebe(nisu valjda kompleksi u pitanju).Ja sam jednostavno dao predlog kako bi mozda Rumski bolje funkcionisao i cemu sada ova prasina.Pogledaj druge forume,svuda postoji AUTORITET koji se ne mora lupom traziti u gomili postova.Vlado Georgijev nije imao problem sa svojim imenom,jel tako?Na trenutak mi se ucinilo i da mi pretis,sto je priznaces malo bez veze.Zovem se Dragan Panjak,pevao sam u nekim bendovima,mozda si cuo a mozda i ne,nije bitno....nemam razloga da se krijem ni od koga.Nalazim se u Rumi i tu me svako u bilo koje doba moze pronaci.Dao sam predlog, jer tako ovaj thread i nosi ime a i sugestiju,ako ce neko da me banuje zbog toga,samo napred burazeru.Lacky,ti ponovo procitaj moje postove pa ces videti da te nisam prozivao za NEpomaganje novim clanovima,a i kako bih kada ne znam nista o tebi,mozda si i ti samo farbar iz Golubinaca a mozda i nisi WHO KNOWS.
|