Re: ucinimo forum normalnijim mestom
@OGGY Vidis kako na sasvim konkretnu,dobronamernu( i na mnogo jacim forumima vec vidjenu stvar) sugestiju odgovaras pomalo drsko i sa visine.Ako hoces da se neko imenuje,eto ti bi bio prvi,tj sam si se javio i dokazao moju pricu.Imas li ti rodjace argumente sto bi tvoja uvek najvise vredela?Ako imas,karte na sto,nemoj da se krijes.To sto si moderator je voljom vlasnika rumskog a ne naroda koji ne zna ko si?Ja sam ovde da bih UCIO i druzio se ali ne mogu kada uvek u pricu uleti neka faca poput tebe i miseve otera u rupu.Pokusao sam da objasnim da cemo mi misevi sami da odemo u rupu i odande slusamo kada dodju prave face,sa imenom i prezimenom,biografijom,DR.MR.ING.itd.Vidis da mi trazimo prisustvo takvih ljudi a ako nas nesto boli onda je to kada nas kao sada krpi neki Oggy a da on moze da bude i moler iz Vrdnika.
Default Re: ucinimo forum normalnijim mestom
Na sve strane je profesionalnost razgranala svoje grane .Kuntaj bolje,pusti nas da caskamo .
Pa malo pre si tvrdio kako toboznje face kriju svoja imena a sad o caskanj! Pa zato se i potpisuju psedonimom da bi namiru mogli da caskaju ( pri tom ni sam nisi potpisan imenom i prezimenom i kako onda sebi dajes za pravo da od drugih to zahtevas, mozda ti treba ime cisto da znas koliko da ga cenis). Eto za pocetak potpisi se ti imenom i prezimenom. I smisli sta bi u stvari hteo imena ili na miru caskanje! Pri tome svi vi vrlo dobro znate ko je ko na ovom forumu ( bez obzira na pseudonim) jer su kroz razna postovanja po vise puta prozivani i oslovljavani imenom i prezimenom. Tako da nije (a mozda i jeste) bas jasno sta te tu muci!
Koliko vidim zadnjih nekoliko postova se latentno potencira kako se '' ozbiljni" ne potpisuju i kako malo pomazu sa savetima itd. Pa izvinjavam se gospodo dali vi polacate clanarinu ovom forumu, dali neko od tih ljudi dobija pare za te savete? Pa ako je neko vuk u poslu to ne znaci da je i Vuk Karadzic! Ovde je pristup slobodan i baziran na slobodnom druzenju i caskanju, e sad ako umes nekome od iskusnih da pridjes onda ces i dobiti neki savet i pomc. Pa sta mislis da ljudi ovde vise po ceo dan i cekaju kada ce neki neotkriveni talenat da se pojavi sa " nekim" pitanjem!
Ja poznajem par iskusnijih ljudi na ovom forumu koji svakodnevno svrate u slobodnim trenutcima da sa nekim procaskaju a u principu 90% postova i ne citaju. I sta sada, da ih izbacimo? Jer nekom zeljnom "znanja" ne odgovaraju na "pitanja".
Last edited by LACKY; 17-08-2007 at 05:51 PM.
|