View Single Post
Old 16-08-2007, 05:54 PM   #7
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: Audio Post za tv sitcom - koji powered plugin system (Due,Uad,Poco) ?

Quote:
Originally Posted by Color View Post
Zbog para nije, pogotovo ako radis 180 epizoda, pa da ih radis za kikiriki i suncokret, zaradices 30 i kusur Pocoa ;-)
heh pa ni toliko, relativno slaba para, al skupit ce se. kao satnica nije lose. glavno da mi ostaje dovoljno vremena u tjednu za druge, glazbene projekte, zato sam i pristao.

Quote:
Originally Posted by Color View Post
Pomak u kvalitetu sigurno jeste ali s obzirom na svrhu (TV emitovanje, u boljem slucaju i DVD), nema uopste potrebe za nekim "prefinjenim" alatima.. Meni uvek najvecu muku zadaju vestacki prostori, eventualno bih o tome razmisljao... Ako imas WAVES - EQ, Compressor i Limiter ne bih menjao..

E sad, ako ces sprave koristiti i za muziku, onda sto da ne...
razumijem. pa koristio bih to i za mjuzu..

za prostore mi odlicno sluzi TC4000, makar neznam kolko ce bit vremena za ozbiljnije zahvate.. npr. kad sam radio jedan film, i poslije nasnimavao njemacku verziju (kad se prodao), uspio sam potpuno imitirati realni prostor sa seta od hrvatskog dijaloga, da bude isti za ?vabe. maltene nije bilo razlike. za take stvari TC je perfektan alat.

clusterchord is offline   Reply With Quote