View Single Post
Old 16-08-2007, 04:57 PM   #78
paki
Banned

Default Re: ucinimo forum normalnijim mestom

Ljudi,nekada mi se cini kao da pisem na staroherbejskom.Niko nije rekao da SVI treba da se identifikuju.Jel niste videli da na stranim forumima postoje DR.taj i taj,profesor taj i taj,ING.taj i taj koji priskacu u pomoc i ljudi im veruju jer imaju AUTORITET kao sto su ga na ovom forumu imali Vlado,Slowstar itd kada su se pretstavili punim imenom i prezimenom i sve je islo u principu lepo i lako.Clanovi skloni bockanju su imali postovanja,filozofi su slusali pazljivo a oni zeljni znanja upijali svaku rec od nekoga kome zaista veruju.Takvu situaciju bi imali mnogo cesce kada bi identitet bar tri strucna coveka ovde bio otkriven,to je poenta.Ja sam vremenom skontao ko su neki ljudi ovde i neke sam imao cast i da upoznam tako da njihove postove rado citam i verujem im na rec ali sta da rade novi clanovi,da li u cestim raspravama da veruju SIMI ili PERI?Ne,oni se uglavnom ukljuce u raspravu(neki sa veoma skromnim iskustvom)i onda coveku koji je npm. trideset godina u poslu trljaju nos kojecime,da li je to za ikoga konstruktivno?
paki is offline