View Single Post
Old 16-08-2007, 05:53 AM   #56
Don Solaris
Pro Member

Default Re: Dolazi novi Prophet!

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
naravno da neznas - vsti nema veze sa pravom stvari, nemoj po tome suditi.
Kak misliš nema veze s pravom stvari? Pa isti su konektori tam i u pravom. Ja sam o rutingu pričao, ne o zvuku: "Instalirao sam Legacy da vidim mogućnosti spajanja". Ja zvuk nigdje ne hvalim, nego spajanja koja su dali u softweru. Nikad u životu nisam radio na pravom MS-20 i nisam znao koji se spojevi mogu radit. Ovako sam barem odsimulirao cjelu stvar.

Nije loša sprava, ali PUNO toga FALI i zato dvoumim o kupnji. Prije svega drugi LFO, i ono što mi nikako nije jasno da nisu stavili - direktni izlazi iz oscilatora ne samo za radit FM (već brdo drugih stvari pošto su to onda zapravo dodatna 2 brza LFO-a).

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
NAJJACI BASS I NAJ LIJEPSI SINT KARAKTER KOJI SAM CUO, A OD MONOFONIKA SAM IMAO U ZIVOTU...(SYSTEM 100, SH2, SH3a, SH 09,SH 101, MC 202, TB303,MS 10, MS 20, MONOPOLY, SY2,DB9, RME, ODY,MICROMOOG, LIBERATION,AXXE, FORMANTa,PULSE PLUS, a ima i jedan PRO ONE u HRVATA koji mi lik nikako nece prodat..
Sigurno jedan od glavnih razloga popularnosti MiniMooga je što odmah daje instant zadovoljstvo. Treba biti genijalac da iz Mooga izvućeš tanak ili dosadan zvuk. Ali gledajmo to malo šire. Svako može na Moogu okretati potove i dobit dobar zvuk. Moog je "Idiot Proof" po tom pitanju.

A to me trenutno ne privlači, jer prije svega nemam para za takvu spravu. Da imam, kupio bih ga, i komotno prodao ostale monofonike osim MonoPolya. Međutim sada, za bass može poslužit i Prodigy - mislim Howard Jones ga je koristio maltene cjelo desetljeće, a neznam baš da si čovjek ne može priuštit MiniMoog.

Last edited by Don Solaris; 16-08-2007 at 05:55 AM.
Don Solaris is offline   Reply With Quote