16-08-2007, 01:27 AM
|
|
Pro Member
|
Re: ucinimo forum normalnijim mestom
Quote:
Originally Posted by paki
Uh;koliko postova.Po meni,Rumski sasvim O.K. stoji,svojstveno nasem senzibilitetu,nikada od njega necemo napraviti nemacki forum npm.Meni smetaju samo ovako dugacke rasprave iz kojih uglavnom nista pametno ne naucim,a citam nadajuci se.Mozda bi korisno bilo da kada vec imamo toliko velikih faca na forumu,neke od njih otkriju svoj identitet.Lepo stave puno ime i prezime,sliku,njihova biografija da nas ceka na prvoj stranici i onda bi mozda bilo vise respekta.Ovako se svadjaju Perica i DJokica misleci da su popili svu pamet sveta.Drugacije je kada u diskusiju udje covek sa autoritetom i konkretnim rezultatima,sto smo uostalom videli i svaki put kada je na forumu gost.Javno prisustvo takvih ljudi sigurno bi popravilo situaciju,narocito sto se tice novih clanova kojima neciji nick name ne znaci nista i to bi bilo to,sve ostalo,po meni ne treba dirati.Znam da je na balkanu tesko biti autoritet ali ljudi koji pljuju po svemu nam ovde nisu ni potrebni izmedju ostalog.Konstruktivna diskusija o.k. nepostovanje sankcionisati.
|
Bravo Paki!
|
|
|