ma vreme je nebitno.. pazi, poenta je samo da bude dobar zvuk...
jel koristish neko pojachalo, ili ga bodesh direktno u komp?
btw, nisam znao da mozze da se radi automatizacija preko usb-a.. sad, stoji pitanje, da li mozze da se bode u usb bus? poshto su mi tastatura i mish (moraju biti) ubodeni u usb, na to sam dodao virus (koji nesme u bus) i korg padkontrol..
nebitno mi je da li je rack ili je fc.. bitno je samo da je dobar zvuk.. realno, koristicemo ga za nashe "human" electro projekte..

posle toga sve to ide u live! (kog se trudim da skapiram) i na binu.. ne verujem da cemo uzzivo svirati gitare..
hvala josh jednom
Quote:
Originally Posted by dejankuki
OK u pravu si! Kad sam razvrstao na hard- i soft- ware, mislio sam na to da hardverom moze da radi i live svirke , dok softverom nece moci da ide na svirke. Sem u slucaju da ima dobar komp.
Jasno je meni da je sve to softver i da je POD pun modelinga i ostalih digitalija, dok sa VooDoo-om i nije 100% softver. On ima 12ax7 u sebi i radi malo drugacije nego POD, VooDoo je u stvari preamp. Ali hajde ima softvera u sebi.
GNX4 je takodje softvare ali je spakovan u floor-based uredjaj i lakse se kontrolise nogom dok se istovremeno svira.
Naravno da znam.
|
da.. da.. to sam i ja skapirao.. voodoo mi izgleda (po specovima) kao da ima najtopliji zvuk (zbog lampe).. a pitanje je da li se varam.. pod mi je najpristupachniji, a digija vidjam stalno po svirkama..