View Single Post
Old 15-08-2007, 06:34 PM   #15
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Procesor za gitaru za indoor korishcenje

Ljudi, taj "hardver" o kome pricate je takodje softver!!!

Pod xt je best buy jer je zvuk dobar, ima iste mogucnosti kao i "pro", kao i mogucnost da ga imas dva komada za cenu jednog onog. Razlika je u digitalnim izlazima i XLR konekciji (kao da je bitno kad i xt ima balansirane out-e samo na jack) i rek kucistu. Isti zvuci, isti engine, sve.
Neko pomenu da nece pod preko USB konekcije? Zasto? To je fenomenalna fora gde dobijas mogucnost kompletne integracije sa kompjuterom, mozes da mu radis automatizaciju i jos gomilu cuda... A zvuci bolje nego preko njegovog analog out-a.
Iskreno, sve to mozes da dobijes i drugim softverom (GR, Amplitube, Nigel ili Tubifex), ali ja sam, licno, moj kupio tako sto sam izgubio dosta vremena, nikako nisam nasao zvuk koji mi treba, skoknuo do NS, kupio spravu "na slepo", ukrali mi CD pleyer iz kola Dule i Diviner, dosao kuci i snimio gitare kakve sam hteo bez puno cackanja (otprilike za celih 7 min... ). Trenutno ga upotrebljavam vise nego ostale procesore, zato sto se lako namesta zvuk i sve je pod rukom, ali daleko od toga da ne moze i drugacije. Sve zavisi koliko ste zauzeti i koliko vam je bitnije vreme od novca (ili obratno).

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote