Thread: Test Sabiranja
View Single Post
Old 14-08-2007, 11:48 PM   #97
belu
Junior Member

belu's Avatar

Default Re: Test Sabiranja

Pozdrav svima..
Ja mislim da AR1 je OTB a AR2 ITB..
Mada se meni vise svida AR2 i mislim da je bolje uraden mix..posebno EQ na back vokalima..znaci AR1 zvuci skupje a AR2 bolje.....

A evo tek sad sam stigao skinuti i fajlove za test sabirnica...i preslusao nabrzinke...i ostao zbunjen..Ovo meni zvuci mnooogo razlicito,preveliko da bi bilo do sabiranja[razliciti balansi,na nekim stvarima panorame?? reverbi?? u cemu je stvar mozda nisam dobro ukapirao..Svaka cast za trud za BITCH-a al ujedno i poziv da malo detaljnije objasni ovo oko panova,reverba itd..
Na fajl H limiter je bogami podosta radio...sve na sve vrlo razlicito,i ako je ovolika razlika sabirnica bice vrlo lako odluciti sta dalje menjati u opremi..

Ovako meni najgore zvuci H tako da mislim da to je Reaper..A sta je to????nema veze za aplikaciju od 2MB je ok.Ja krenuo naopacke jebi ga!!

B mi zvuci malo nedefinirano,rasplinuto..mozda mnogo jaci klavir stvara takav dojam[al u mono ok].
da preskocim ostale najbolje mi zvuce
C [mislim da je i ovde limiter malo radio], kupujem ovo..
E [previse istaknut reverb inace ok]
Mozda sam malo jeo bureka al nema veze..pozdrav i hvala Bitch-u za uradeni posao..kad bi smo svi mogli uraditi poneki test i okaciti bilo bi super,al jebi ga nemaju svi zivaca za ovakve stvari.

Last edited by belu; 15-08-2007 at 12:45 AM.
belu is offline