Moj prijedlog je da ako postoji dobronamjerni interes u smislu prednosti i mana jednog i drugog nacina mixanja a na forumu ima ljudi koji koriste svakodnevno u poslu i jedno i drugo a da se nebi puno pametovalo i mlatila jedna te ista prica i svakakve rasprave da se prihvatimo posla (tko ima vremena naravno)
i da u nekom periodu od nekih mjesec dana? svi zainteresirani smiksaju recimo ovu stvar
http://www.recording-microphones.co....g-circus.shtml
i kad bude gotovo svatko ko je sudjelovao u ovome digne svoj mix u recimo promociju radova i ukratko opi?e na cemu je radio mix i ?ta je koristio u miksu.
Na ovaj nacin bi ljudi koji su u raznim nedoumicama mogli cuti razlike između softwera i hardvera na konkretnim audio filovima i sami procjeniti ?ta njima igra... naravno da ce siguran sam definitivno biti ogromnih razlika i u iskustvu samih ljudi koji ce miksati a to vec nije domena itb vs otb nego ne?to gdje igra talenat i ukus, iskustvo bez obzira na alate.
Trake su vec snimljene na opremi koja je spomenuta na site-u tako da svi imamo iste uvjete

.... pa ajmo malo konkretno i konstruktivno ionako previ?e pričamo..... neka se ovaj put rasprava odvija kroz sam mix.
Ja sam skinuo sve fajlove sa site-a pa mogu to u rar. formatu dignut kod nekog tko ima server da svi zainteresirani mogu to skinut, sve ostalo je obja?njeno na site-u.
Eto to je moj prijedlog pa mo?e na glasanje, moderatori?