Quote:
Originally Posted by boggy
Od vas, clanova Rumskog, najvise zavisi da li ce i dalje biti ovakvih testova, koji ne dokazuju NISTA, nego sluze samo da covek, koji nema mogucnosti da sve ovo proba, moze da skapira na koju stranu sve to ide... a da pri tom ne mora samo da gleda slike po netu, cita reklame, i slusa price... ili ne daj Boze, kupi pa se mozda razocara...
|
Kratko sam poslusao test ..... i ne vidim puno smisla ......
Ako je ovo ISTI mix pusten kroz razne sabire ..... po mom licnom misljenju nesto nije dobro spojeno u studiju .
Mislim da ovaj test moze samo dodatno da zbuni ljude koji nisu mogli da porede sabire , jer razlika zaista ni iz bliza nije ovolika ( Ogradjujem se na moje misljenje )
Pozdrav
P.S. Evo poslacu ja sutra po 15 sek pesme od koje je jedna verzija radjena skroz ITB , UAD , PoCo , ( VSS3 ...mislim ...ili je plate 140 na vokalu ) , a druga je pustena na SSL 4000 sa dosta SSL ovih eq a , Lex 960 , paralelna kompresija sa 2 distressora , MAnley massive passive na glasu , ssl bus komp na masteru .... islo je na post kod Janeza Krizaja ( Gibonny ) .... Boggy .... kako da ti posaljem Wave ove ?