Quote:
Originally Posted by Miha Blaze
cestitam! znam kolko truda, rada, zelje, volje, krvi, znoja, suza
iskreno se nadam da cu biti na BF-u kada budete svirali...
a ovo bolje da nisi kacio, sad cu biti u neizvesnosti dok ne cujem ceo CD  ... mislim postigao si sta si zeleo, da zagolicas mastu ono maksimalno
ja album kupujem... sigurno 
|
Hvala! Ako bude? mogao svrati na BF, ako ne biće prilike. Da da, ma?tu treba zagolicati!
Quote:
Originally Posted by fipke
Cool 
|

hvala!
Quote:
Originally Posted by talented drummer
svirate prvi , a ?
|
Da, da, matine, ali je dobra strana da će oni koji budu tamo jo? uvek biti trezni pa će se svega sećati
Quote:
Originally Posted by ANITA
Dushan - bravo i čestitam!! Cd cover je mrak! Audio monta?u ste napravili izvrsno! I ja sam privučena čak... ovo je ba? metal u mojem stilu, vuče malo na Paradise Lost (kako je zvučao u "moje vrijeme")... u onih par taktova.
Čini mi se da je mjuza odlična! Veselim se čuti! Kad se i gdje mo?e kupiti album?
I jo? jednom.. čestitam!! 
|
Hvala Anita! Kapiram ?ta te asocira na Paradise Lost, da ima nekih gothic metal ili ?ta već elemenata i atmosfere. Album jo? čeka da se ne?to sitno doradi u masteringu ovih dana, pa predajemo u ?tampu. E sad koliko to traje - zavisi. Mi gađamo da bude u Septembru. Dobavićemo ti nekako primerak, po?to ne?to ne verujem da PGP distribuira izdanja kod vas

Ali biće prvi spot jo? pre toga, pa ću okačiti!
Quote:
Originally Posted by stigma
Sta ste skrti sa videom, kao da ste Queen. Just kiding...
Sound fantastic:o
|
Nismo ?krti

To je u stvari du?a varijanta TV reklame, a ne Trailer u pravom smislu, ali mo?e da poslu?i. A ceo spot će? videti uskoro. Hvala na komplimentima!