Thread: Roland Fantom X
View Single Post
Old 13-08-2007, 04:55 PM   #7
sRce
Pro Member

sRce's Avatar

Default Re: Roland Fantom X6

Fantom X6 koji sam dobio na probu morao sam brzo da vratim prijatelju koji mi je i pozajmio radi probe...covek ima stalno svirke pa da ne remetim coveka. Mogu da kazem da je klavijatura dobra i ima sve pohvale.
U medjuvremenu sam pazario Roland Super Jv-1080 jer meni klavijatura za zive svirke ne treba vec za komponovanje i aranzmane.
Prvo sto sam uradio jeste da sam resetovao sve (jer sam kupio od nekog narodnjaka)... Radim ambijentalnu i muziku i ostao sam zatecen kako lepih sound-ova ima u njemu. Stvarno sam se odusevio...

Prvo > cena je 10x (citaj: deset puta) manja od Fantom-a !
Drugo > Sound je odlican !
Trece > Poseduje 4 prosirenja pa guraj brate kartice ako ti zafale boje... (kartice kostaju kao pola JV)
Cetvrto > Nisam jos sreo coveka koji je rekao nesto lose za taj modul... a i kad ga koristi neko kao sto je izmedju ostalog i Vangelis sto ne bih i ja...

p.s. Mozda kupim XV-5080, a ovaj prodam posto se u XV-u nalaze te iste farbe i jos dosta njih iz JD-990... otom potom...
Attached Images

T
urbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti.
sRce is offline   Reply With Quote