Re: ucinimo forum normalnijim mestom
Temu SSL mix "protiv" SSL Plug in miksa... (koja je vjerovatno inicirala ovu Arthurovu ideju) pratim od pocetka i stvarno ne vidim nista sto bi trebalo obrisati niti zakljucati. Ne shvacam je kao svadju vec kao iskustveno iznosenje misljenja najnaj autoriteta Rumskog i meni je pomogla da konacno formiram svoje misljenje.
Pocetnik sam (imam studio, tek nesto vise od godinu dana, krenulo se u home varijanti prije tri godine, iskljucivo plug-ovima (vodenim i slicn), danas imam bolje monitore, jaci komp, mikrofone, UAD1 (skoro svi plugovi) TC PoCo, TC Finalizer, da ne nabrajam, a sto je najvaznije ima avansiranog posla za najmanje 6 mjeseci... Malo je skromno ali za godinu dana nije lose i smatram to velikim napretkom za koji zahvalnost dugujem iskljucivo ovom forumu i nepoznatim nesebicnim ljudima. Vjerujem da ima jos puno ljudi poput mene koji iz prikrajka gutaju svaku recenicu na forumu i ne ucestvuju mnogo u raspravama da ne bi ispali jadni pred velikim facama. Ne brisite i ne zakljucavajte diskusije. Apelujem. Mi cemo vec znati da izvucemo ono sto je bitno. Sve dok jednog dana ne osjetimo da smo i mi ''zreli'' za ozbiljne price. Ako tada SSL-ovi ne budu jeftiniji a plug-ovi mocniji...
Pozdrav.
|