View Single Post
Old 11-08-2007, 10:29 AM   #41
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Default Re: ucinimo forum normalnijim mestom

meni se cini da je ovde daleko veci problem sto mnogo pricamo, a jako malo sta konkretno kazemo i resimo...

bilo kakvo pitanje da se postavi ili misljenje koje se da, jako retko sam video obrazlozenje toga. Uglavnom su postovi tipa "u ovo je do jaja, ovo je smece", a obrazlozenja naravno nema... Gde je iskustvo, radi li neko nesto ovde? Gde su radovi ljudi koji stoje 100% iza istih? Valjda tako treba da procenim da li cu i sam uvazavati necije misljenje ili ne, zar ne?

Jel neko sam radio uporedni test izmedju ITB i OTB (toliko to vec spominjete)? Ja odgovorno tvrdim da razlike ima! Cuo sam kako zvuci ITB mix i cuo sam kako taj isti mix zvuci kad ga samo provuces kroz analogni (iskalibrisan) sto sa sve faders na 0... No nije poenta u tome, poenta je u tome sto ljudi ne cene ono sto imaju i stalno traze krivca u sopstvenom neznanju (milion puta vec ovde receno)... No cak iako sam cuo tu razliku i dalje nemam problem da uradim sve ITB i budem potpuno zadovoljan sa soundom. Znam da moze da bude malkice bolje, a i ne mora.. nema potrebe, nije mi izazvao Trevor Horn ili Timbaland pa ko ce sad da napravi bolji, prezentniji, zajebaniji mix... gluposti...

kolko vec postoji ovaj forum, a u promociji radova ne videh makar jedan post tipa "e ljudi, ovo je moj trenutni maximum, znam da moze bolje.. dajte savete i misljenja". Toga na stranim forumima ima koliko hoces.

naravno kao i uvek.. izuzetaka ima, ali su u kriticnoj manjini... zato je ovaj forum i takav
kVu is offline