Quote:
Originally Posted by Gianfranco
posecujem i neke strane forume i tamo se nekako svi bolje razumeju,vise postuju,..sukob misljenja je na kulturan nacin.tamo se na primer nece desiti da neko nakon iznosenja misljenja koje je posledica njegovog
iskustva dobije jedan ili vise 'dobronamernih' saveta,s ciljem da se minira i umanji sve sto je rekao.Takav 'respect' u komunikaciji samo ovde srecem...
|
Pa to smo MI! Ubedljivo najpametniji narod na planeti..samo sto to niko sem nas ne zna!!
Pazi primer:
Kad sam pre 21 godinu dosao u London, nadjem posao u kuhinji u nekom restoranu koji je drzao neki nas covek. Posao - sudopera i ciscenje krompira.
Poceo ja da cistim krompir , i ulazi neki nas lik koji je pre radio u restoranu i kaze:
"Ko ti je pokazao da tako cistis krompir? Pojma nema..sad cu ja da ti pokazem!!" I ode...
Posle pola sata dolazi drugi lik koji je isto radio u kuhinji nekad...I on ce: " Ej, ko ti je pokazao da se tako cisti krompir? Nije to dobro, treba ovako !!"
I tako se izredja nih 5 !!!! Onda je dosao i crnac i isto rekao (posto se druzio mnogo sa nasima!!!

)
Sta ce te bplji primer od ovoga...a radi se samo o ciscenju krompira!!
A gde su PC/Mac i kompresori i Pro Tools, Nuendo, konvertori miksevi, MIDI i sta vec..auuuuuu!