View Single Post
Old 10-08-2007, 03:29 PM   #17
kejkz
banned

Default Re: ucinimo forum normalnijim mestom

Ne znam sta da vam kazem, ali u ovakvim stvarima uvek pre svega treba poci od sebe: cemu svi zajedno doprinosimo radu foruma? Ako je odgovor malo, onda eto osnove celog problema, problem je u nama.
Moram vam nesto priznati: vrlo malo sam naucio direktno, na samom forumu. Sve sto sam naucio proizaslo je iz "realnog" druzenja i rada sa drugima, ili iz direktnijih nacina komunikacije nego sto je forumski. Naravno, i iz samostalnog rada i rada na sebi pre svega. Forumi su ipak riznice znanja, ako se znanjem bave, ali isto tako samo jedan oblik komunikacije, ali ne i jedini nacin.
Kao moderator, mislim da ostro kaznjavanje necijeg misljenja, ma kako bilo pogresno, lose sroceno ili prosto zlurado ne vodi nicemu. Ljude koji postuju takve stvari treba da je stid kada procitaju nesto sto je kvalitetno, jasno i pre svega strucno napisano, jer je to jedina kazna koja razoruzava.

Muzika i produkcija jesu oblasti subjektivnog, i takve ce uvek ostati. Mozemo to voleti ili ne voleti, ali se sustina nece promeniti.