ajmo redom
da je na forumu gomila neznalica tacno je, ali zaboga cemu sluzi ono Search gore? nekog jednostavno smara da pretrazi bazu rumskog, gde je toliko toga objasnjeno... ja sam isto ne odma za katanac, nego nesto tipa "djecace, otkucaj sto te zanima u search i to je to", pa ako posle krenu price e ovo e ono, onda zakljucavaj.
dabome da treba edukovati mladji narastaj (nesto razmisljam cim diplomiram da prihvatim ponudu da predajem na akademiji, posto mi ide od ruke da ljudima objasnjavam sve i svasta na milion nacina ne bi li shvatili) ali taj mladi narastaj ne moze da bude tako nadobudan, e o tome se radi! svi su u tripu imam gomilu krek softvera i ultra pc, sad su svima da jebem kevu. Aha. i onda kad posle pola sata slaganja gotovih lupova i stavljanja preset EQ na kick dobije sranje, e onda razocarenje! nece se zapitati da li je to zato sto ne zna da svira, nema skolu, obrazovanje, uvo, nikako samokritika, nego odma - los plugin, treba mi hardware! pa sine bato, odradi ti da ti ITB jebe kevu numera, pa ces od toga zaraditi za analogiju ili kola, stan, nebitno! najvaznija je ona "u rukama mandusica vuka..."
e sad, jasno je i da je gomila ljudi naucila mnogo, a novih clanova ima malo (mislim na one koje pitaju i kvalitetno ucestvuju u diskusiji) - ali ne treba da dizemo prasinu sa sasavim takmicenjima i ego-feeding metodama, nego daj da pricamo, da pravimo cesce one Rumski-Session, okupljanja, jebem ti hardware i software, daj da se nesto radi, da sviramo, cackamo, rostiljamo!
niko nije rekao da se ITB ne moze napraviti punchy kick. fora je samo u tome sto sa pluginsima dodjes do jedne tacke i to je to, a onda imas distressor i 1176 i jos mu das brzi attack (ako me neko ubedi da plugin moze da je brzi od distressora, napustam profesiju, odo na njivu). i kao sto rekoh u onom threadu, moze se itekako raditi odlicno ITB, fora je samo sto ipak neke stvari malko bolje radi digitalija, a neke analogija.
...mislim da moj jedan jedini post na temu distressora NE MOZE da se protumaci kao "nemoj da se hvalis sto ga imas, nego pomozi klincu da setuje kompresor za kick". Ajd u redu da sam napisao jedno 50-tak postova o distressoru, ali nikako me nemojte hvatati za jedan post, nego search moj nick, pa se jasno vidi da ja nikom ne pametujem o hardveru i sl.
...isto tako smatram da je ono suludo sa d'Angelom. Mislim ja se ne bojim, cak bi mi bilo i interesantno da to odradim, samo sto mi obaveze trenutno ne dozvoljavaju, sto ne znaci da necu

ja volim da se takmicim, mada mi ovo vise lici na ono tipa "sranje je na forumu, dosadno, daj da malo dizemo prasinu i lozimo klince - wrestle mania - potukla se dva producenta - daj da se kladimo i tako to.
Mislim sto da ne

kad budem imao vremena why not - ali po meni je to besmisleno - ne zato sto se plasim da ce Zeljko da bolje smiksa od mene - to je najmanji razlog - nego sto svakako ce to biti dijametralno drugaciji miksevi, svako ima svoj "stil" i bas kao sto ide na zapadu - ako neko hoce ovaj sound zove Zeljka, ako hoce onaj zove mene, i to je to. Samo treba ljudima dati do znanja sta si ko si sta radis. Zato me i cudio onaj Max-ov mystic approach, covek iz senke, daj bre da vidimo ko si sta radis, nema tajni, evo ja, evo ti moja adresa, fon, ziro racun da uplatish lapo cene mlevenog mesa pa da rostiljamo

jebes sve, daj da se radi i da bude pozitivno! nema napadanja!
...samo jos nesto kad smo kod toga. Mnogo bi vise imao smisla test, ali pravi, dva producenta, isti bend ista oprema sve isto, samo jedan i drugi sve rade ispocetka! postavka mikrofona, snimanje, mix i tako to. Onda ima smisla! ja se ubijem dok snimam da je sve ok, pa u miksu cooliram, jer nema mnogo posla. A da pravim od govneta pitu, moze, al ako bas mora. Nego se treba ko sto rece DaBear pomuciti da se sve snimi do jaja a posle lako. onda ITB nije nikakva frka - pa vec je sve ultra zdravo usnimljeno i vozi
e ajd sad svako u kola, dupeta u NS pa da idemo na strand! ebem ti Analogno digitalno, samo neke tenzije
uzdravlje