View Single Post
Old 10-08-2007, 10:36 AM   #2
Max
Pro Member

Default Re: ucinimo forum normalnijim mestom

Meni se do sada javilo desetak ljudi , koji su me potpuno zbunjeni pitali : " eeee , je l' stvarno moze profi bez tih skupih sprava ? "

Uplaseni izjavama ljudi koji stavljaju sprave ispred sebe kao adut , a sami( ovi sto me kontaktiraju ) iz svog neznanja i nemogucnosti da naprave dobar mix , najcesce odustaju od ucenja i svu krivicu bacaju na nedostatak sprava .

Da se razumemo , imam 37 godina , radio sam u velikim studijima 10 godina imam vise iskustva sa ovim poslom nego sto neki ovde imaju godina ( verujem da jos neki ljudi mogu da kazu ovo isto ) ... i mislim da je jako lose zbog tih ljudi pricati ovakve stvari .

Mene licno , bas briga ..... imam svoj put , lepo ide , rasprodat sam na duze vremenske periode i jedina negativna stvar je sto vec pocinjem da otaljavam stvari od umora .... a to ne zelim sebi da dopustim .

Ono sto je poenta ( kako ja to vidim ) a da se nadovezem na Arturovu akciju , je jednostavno spreciti davanje besmislenih saveta . Pri tome mislim , ako neko trazi punchy kick ..... da mu se ne odgovori ; " kupi distressor Mile .... " Nego da mu se objasne nacini kako to moze da uradi .

Jer ne fali sprava , siguran sam da se sve mozi i sa plagovima .... ljudima fali ZNANJA !

O tome pricam sve vreme .... i podrzavam Artura

Pozdrav
Max is offline