Quote:
Originally Posted by Bitch
zaboravljas samo da je tvoje uvo "Analogno" tj da nema samplinga, sample rate-a i slicnih stvari. Analogija je taj trip - ne dodaje ona nista (osim blage saturacije i niz drugih sitnih smetnji zbog kolicine el.opreme na malom prostoru) - fora je sto je digitalija sve bolja i da je sve bliza analognom - ne moze biti bolja, moze samo da tezi da bude ista kao i ona - sto je vrlo blizu - meni sessioni na PTHD u 24bit 192 kHZ zvuce potpuno prirodno. A analogni summing...pa ima i to svoje... ljudi su navikli koji su dugo u poslu i sa dobrim uvetom da to vise prija, opet zato sto je ANALOGNO - tj, nema Digititisa tj boljki kvantizacionih gresaka algoritama, pa prosto je skroz i mozes to da razumes, zar ne?
...pozzzz 
|
Ovde se, vidis, ne bih slozio....... Mi u glavi zapravo imamo jos jedan A/D konvertor, a u stvari cujemo digitalno - mozgom. Mislim da ce buducnost zvuka (mada ne znam da se na tome jos radi, ali nekako mi logicno da ce biti) se zasnivati bukvalo na preskakanju zvucnika i uha, kao simetricnih karika u lancu. Znaci, direktno iz ProToolsa

u bazalnu membranu, pa u mozak
ANALOG EARS, DIGITAL MINDS!