Quote:
Originally Posted by Bitch
ma naravno. samo gluv moze da prica da je to isto, kao i onaj ko nije probao oba. pa da verovatno su svi koji imaju mixere konji i vole da trose pare  
|
...... ja sam onda gluv

.....meni analogne mixete malo donose , a mnogo odnose . Slatko je to sa sabiranjima i sl .... a onda kad treba da se izvuce " zvizduk " iz cinele ??? ( Buge poslusaj Obrsim perela ... ili kako se vec zove ) sta onda ?
Po meni ono sto astal donosi , ima smisla samo kad se prevazidju decije bolesti u mixu , gde se 95 % ljudi saplete . A sto se tice hirurskih operacija ....... analogija nema mnogo odgovora .
Svi su se bacili na " ono nesto " a vecina nije u stanju da dodje do " tog necega " . Da me ne shvatite pogresno analogija svakako ima svoj zvuk ( D' angelo i sl ) i to ne se moze ili se jako tesko dobija pluggovima . Ali sam ovaj test ( kakav god da je vama ) meni je samo znak da se ITB jaaaako priblizio tom analognom zvuku , kad oni uopste smeju da se hvataju u kostac .....
E sad .... znam kako je tesko kad kupis spravu ... i onda talentovani klinac te izuje na SB live u ...... sta da kazes osim .... nema bez opreme .... a i na nesto mora da se pokupi musterija ? Ako nista , a ono na opremu
Evo , posto mi se vise smucilo da slusam ove preglupe price .... ko god misli da moze da uradi mix ( sa bilo kojim spravama ) a da se to ne moze ponoviti ITB ( pricam o nasim producentima ) neka posalje mix ..... a ja cu to sve ponoviti ITB .....
...... hajde sad da pricamo o tehnikama snimanja , o mixu , o necemu sto ima smisla
Pozdrav