znaci rekao i ostao ziv (shiva) hahahaha sine da nije bilo njega ne bi bilo pre svega kanadjana pod imenom lime pa nesto kasnije bobby orlanda , gino soccio-a , jos kasnije hacker-a , if-a , legowelt-a , sven vath-a(80-ih pod imenom OFF ne ovaj nas

)) ) i na kraju nas ... ne verujem sta je covek rekao , jeste istina je da se taj hi nrg pustao u luna parkovima posto su likovi koji su dolazili u ex yu bili italijani ili likovi koji su dosta cesto bili u italiji i donosili ploce , znam da su moji ujaci (tada tinejdzeri a ja nesto malo prohodao) visili po ceo dan tamo da bi culi nove stvari da bi culi to nesto sto ti zoves easy going muzikom i eventualno se menjali ili mozda cak krali ploce od luna park "dj-eva" tad je vinil vise vredeo nego danas 10000 dvd-ova vstI-ova ,wav-ova , mp3-a , a svaka informacija od preko zlata vredno , tako da ne mozemo da poredimo 80-e godine sa 2007-om , sad je to klasika zahvaljuci likovima koje smo spomenuli , i naravno cetvorci iz dizeldorfa , i da li si se nekad zapitao kako su tada mixovali tj radili editing ili bilo koji proces , koji na kompjuteru uradis za minut ???? da li su se zalili na slusanje kao sto se mi danas zalimo ???
patric cowley je redak primer sta se sve moze uraditi sa samo jednim sintom i tada hi tech tehnologijom i mozda tu lezi ta nasa strast sa tim vintage spravama
Aj pa uzdravlje
p.s.
evo poslusaj gino soccio - the outline album , john forde - woman (ep) , lime - lime (u r my magician ) sillicon dream - albert einstein , i ne znam sta vec , italo strikes back dvostruku kompilaciju (originalne stvari u modernom ruhu) pa ces cuti da je ono sto mi danas slusamo kao nesto novo , nista do restorovanja fajlova iz recycle bin-a ...