Thread: Test Sabiranja
View Single Post
Old 05-08-2007, 05:47 PM   #40
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Test Sabiranja

E, da!

I mene su "terali" da slusam... na prvo slusanje... bez obzira sto reverba ima preterano (eto, i ja ponesto cujem )... nekako mi je najizrazajniji (po pitanju emocija) H.wav... kasnije... posle desetog slusanja... taj izrazeni reverb pocinje da smeta... sto bi se dalo smanjiti da se realno miksalo samo na sabirnici H. (pretpostavljam)

Ja sam uglavnom (pre)izrazene reverbe primetio na tri sabirnice... najvise na H (i to mi se tamo ne svidja da bude u tolikoj meri, generalno gledano...)...
Prema nekoj jacini reverba mogu ih soritirati u opadajuci niz... H, C, E.
Kod ostalih je to meni toliko upijeno da ne uspevam da procenim odnose. Ove tri su mi bile najlakse... cuje se i iz susedne sobe!!!

Eto to sam primetio, i to mi je bilo veoma zanimljivo... pojava da sabirnice "pojedu" reverbe... neke vise a neke manje.

Slazem se i ja sa onim sto je kejkz vec primetio... svaka sabirnica ima nesto svoje, i mora da se nauci da se radi s njom... inace moze da "iznenadi" svojim specificnostima u smislu da to skoro bilo ko moze cuti...

Zbog svega toga, sabirnica, sama po sebi ne znaci puno, ako covek ne zna da je koristi... ili bolje... ako je ne "razume".

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline