RetroMan je u pravu. Ne treba toliko suditi o razlikama u nivoima. neki naravno misle da su neki trackovi kompresovani - ponavljam nisu. Neki od ucesnika prosto daju odredjenu dinamiku. Slusajte farbe, reverbe, imaging, 3D, frekventni odziv, kako ko tretira bas, srednje, visoke...
Pan laws i nivoi - trudio sam se da sve bude isto. Mikrorazlike su moguce ali ajde da ne slusamo njih. Naravno da treba svaku miksati na uvo.Ali eto cisto nije lose da vidite sta to programi smanje sta pojacaju - sto je stvarno tako. Sigurno kad miksate cete smanjiti npr. bas gitaru ili reverb, ali eto kako neko od kandidata utice na istu numeru i nivoe.
@ Max - nisam Buzga, nego Buzge

... a u stvari se zovem Aleksandar Buzadzic, a nadimak sam dobio kao klinac, u skoli, dok smo igrali klikere, dosao neki klinac i bubnuo Buzge, i od onda tako i bi.
...gledacemo da vremenom uguramo i Ableton Live, Sonar, i ostatak... za sad smo uradili ovo.
thx na positive feedback-u, mislio sam da je zanimljiva tema, pa reko ajde kad vec mogu da nesto uradim. Bice tu jos nekih testova, ali otom potom... drago mi je da ima efekta.
pozdrav