Thread: Test Sabiranja
View Single Post
Old 03-08-2007, 05:36 PM   #24
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Test Sabiranja

Trake C i H zvuche kao da su komprimirane (ili limitirane?). H posebno, i to poprilichno agresivno.

Trake A i B su neuvjerljive iako je (koliko mi se chini) traka B izashla najglasnija.

Nemam iskustva sa vechinom opreme korishtenom u testiranju, ali ovako laichki da moram birati na temelju ovog testa izabrao bih ono na chemu je napravljena traka E.

Ostatak traka je podjednak s time da u vechini sluchajeva mix pojede reverbe, a u jednom sluchaju su i prenaglasheni (no to je moj subjektivni dojam s obzirom da ne znam kako je zvuchao izvorni mix). Bilo bi zanimljivo chuti referentni mix.. dakle mix s koim je snimatelj bio zadovoljan te onda njega usporediti sa ostalim trakama.

Obzirom da koristim Cubase pokushao sam prepoznati koja traka bi mogla biti sabrana u Nuendu, ali klipovi sadrzhe vokal, i instrumente koje relativno slabo koristim tako da mi se zbilja teshko odluchiti. Da moram pogadjat rekao bih ili F ili G

Inache izbor klipa je odlichan... pokriva sve bitne segmente mixa.