View Single Post
Old 01-08-2007, 12:14 AM   #5
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Malo O Mci Desku ..pitanje Za El.strucnjake!!!

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
kartu ????

imam samo jadni RME spojen na jadni SSL alpha link
a.... jbg... posluzice ako ima analogne ulaze i analogne izlaze (barem po dva)
Alpha link nam nije neophodan.
Nadam se da nemas striktno MAC na tom RME, inace smo najebali... posto ne znam da li uopste ima ikakvog fft/thd softvera za mac... mozda i ima... ali ja to ne znam... mozemo zajedno pogledati.
Quote:
to su DBX 202c goldcan VCA...sad sam mrtav umoran...sutra cu sve naci uploadati....imam i neke info oko stelanje ali zamjenskog MC202 ...hebiga nema veze s ovim mojim!!!!!

inace imam GSSL e s 202c i Thatovima..THATOVI su smijesni i sterilni u odnosu na 202c
Sta god... THATovi nisu neka velika mudrost u odnosu na DBX, a gospoda koja se bave cipovima znaju da je skupo praviti krupne promene... te ne ocekujem da su odmakli daleko od DBX, barem sto se principa rada tice... inace bi krenuli od "praznog belog lista hartije" sto je zajebano...

A sad, GSSL ti je jedina veoma javno dostupna referenca sto se stelovanja tice, ako nemas MCI dokumentaciju... a ovo mislim da pricas o kompresoru u MCI... ili se (opet) varam?
Ajd pre nego sto krenes srafcigerom.... da pogledamo sta tu treba podesavati... ako ista treba...
Ne valja cackati, ako ne znas sta treba da postignes... a sad... ja licno mislim da znam sta treba cackati i sta postici... ali samo MISLIM!
Quote:
sutra nastavljamo..rusim se...od 9 ujutro radim na modulima!!!
ok... laku noc!

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote