View Single Post
Old 31-07-2007, 02:18 AM   #3
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Default Re: Vjerovatno osnove !

Quote:
Originally Posted by morchant View Post
Ovo mi je prvi post kloji pi?em na ovom forumu

Pri snimanju glasa u snimci "dobijem" ?um( stalan zvuk kao kad krči televizor samo ti?e) i onda kad to umiksam to krčenje se čuje. To reduciram uz pomoć noise reduction opcije ali onda ozgubim na glasu, i osjećam da to nije to !

Pa sad pitanja: Koji je program najbolji za snimanje glasa, kako nastaje gore navedeni ?um( mislim da zvučna kupi frekvencije s matične itd... ali mo?da se i varam) i kako se on mo?e izbjeći( načuo sam da se eksternim karticama to mo?e izbjeći, ali eto tra?im stručne riječi).

Koje mi zvučne karice preporučate, s kojima bi ?um nestao ? I ako netko mo?e navesti neki dobar mic, ali sve u nekim prihvatljivim cijenama ! Hvala

Muziku sam krenuo raditi u FL studiu, pa ako je netko upoznat s tim programom volio bih da se javi jer imam pitanja i u vezi tog programa !
Kako kad sviram u FL studiu mogu izravno dobiti to ?to sam odsvirao u Cubaseu, to mi nikao ne ide od ruke !
za pocetak, overi kablove... drugo, gde snimas i sa cim snimas? trece, sum je lep i organski i ja volim zdrav sum
kVu is offline   Reply With Quote