Quote:
Originally Posted by SHIVA
Sad che me netko razapet na krizh... ali ja stvarno ne chujem nishta specijalno u ovim soundovima!
|
Ovo što si čuo je skelpano bezveze - snimanje na pc bilo uključeno, pa rekoh ajde da barem nešto pošaljem - da se ljudi ne žale. Ako mene osobno pitaš, ova tri demoa koja sam poslao su
obično smeče.
Daj mi malo vremena da sredim CV pa će onda iči i demoi. Radio sam neke basseve preko paralelnih filtera - ma to je najbolesnija stvar koju sam čuo u životu!!!
Quote:
Originally Posted by roginator
ali to je ipak entry level mono analogac
|
Bio je entry level.

Sada sa modovima je paleta skoro poduplana što se tiće mogučnosti. Sa druge strane, nije to Mini Moog. Ovo je nešto u sredini. Jača strana CS-15 su modulacije. 2 filtera u paraleli, 2 envelope koje se mogu neovisno rutati na filter i vca, kao i njihove napoake verzije, opet neovisno.
Da se razumijemo, ovo nije sprava za leadove tipa MiniMoog. Ovo je isključivo sprava za Sound Design, specijalne efekte i sl. Ovako proširena, mogučnostima je došla dosta blizu Korgu MS-20, a koštala je svega pola novaca. To je otprilike i taj zvuk, sa sličnim rezonantnim High Pass filterom.
Quote:
Originally Posted by silicon science
Eh, ja sam moga Juno 60 + midi interface platio nesto manje od 500 Evra. Ali je u mint perfektnom stanju
|
Hah! Prije godinu dana uzeo sam od nekog lika Juno 60 za samo 280 EUR !!! A uređaj je apsolutno mint! Vidi
sliku. Eto, htjela me sreća taj puta. Nedavno sam kupio iz Češke MIDI / DCB konverter (sa dodatnim LFO-ima) za njega. To je sada strašna pila, para kroz miks bez ikakvih problema.
Nego, sjetih se, pa ja sam radio jedan Juno 60 demo. Sve je direktno snimljeno iz Juna 60 bez ikakvih vanjskih procesiranja. Svi zvukovi uključujući i bubnjeve su Juno 60. Pa ako nekog zanima (3 min):
http://www.astro.hr/ucionica/tom/rol...no60-Demo2.mp3