View Single Post
Old 29-07-2007, 10:04 PM   #10
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Klavir i produkcija

Gledala sam RD jo? kad sam birala digitalni klavir, no odlučila sam se ipak za Clavinovu CLP 170 PE koja također ima progresivno ote?anu klavijaturu, H3hammer action... no nikad nisam njen zvuk direktno snimala na komp... ustvari, ponajvi?e iz lijenosti prikapčanja (samo jedan Ulaz na koji je piknut TLAudio/ RODE NTV) a i nekako sam vjerovala da svi ti silni ogromni samplovi tako pomno i presavr?eno samplirani moraju biti jo? bolji. No, to uopće nije točno i zato sam i kupila rme multiface da napokon snimam clavinovu direktno. Stvarno je frustrirajuce da skladas na jednom zvuku klavira, svaki dinamički prijelaz ima svoju boju i to čini? sa svjesnom pa?njom i onda to prebacim na pc, tra?im sample dobra 2h... ne valja ni jedan, uzmem onda neki koji najmanje smeta i to je moja priča s klavirima. VRrrrlo rijetko se dogodi da neki stvarno sjedne.
Ovo je izgleda kao i sa mnom stvarima u ?ivotu. Ispred nosa mi je ono ?to valja.

Bar se nadam.

Poslu?ala sam samplove SRX klavira i stvarno mi se sviđaju! Tko bi rekao... 64MB neceg! Ako ne idu u xp (a ne znam gdje da to provjerim jer je on tako star da ga ni ne uvr?tavaju u kategorije...), onda mogu kupiti dodatnu vanjsku JV jedinicu i taj srx i svirati preko klavinove, ako nece zadovoljati zvuk klavinove kad se snimi. Jer njen zvuk sad je definiran sa njenih 8 zvučnika i Iacf efektom... kako zvuči direkt line in.... ne znam. Ja bi rado puno experimentirala, ali s dječicom....uh....
ANITA is offline   Reply With Quote