View Single Post
Old 27-07-2007, 02:32 AM   #8
milos
Pro Member

milos's Avatar

Default Re: Nuendo 3 - problem sa VSTi

Imam nekoliko mogucih solucija :
1.Moguce je da si promenio midi kanal na kontroleru pa npr.ako si stavio na 10 kanal a nakrkao 9 instrumenata on je za instrumente rasporedio da idu na kanalima od 1-9 tako da nijedan nije izabran
2.Pogledaj u device setup sta ti racunar vidi kao midi input i izaberi onaj koji se odnosi na klavijaturu(default od E-mua ti je EDSP Midi port DA00 tako da ako si ustekao neku master klavijturu u midi port na kartici onda izaberes to ,a ako koristis neki USB kontroler onda ce ga on prepoznati i koristi taj(ovo imas i u inspectoru sa leve strane od kanala ali prvo pogledaj u device setup)
3.Pogledaj midi aktivnost sa desno od markera na transportu(brojevi od 1 do 15) -ako prima midi signal,kako sviras budzice ti se narandzasta linija odmah do zelene koja je za audio i onda si spreman za korak 4 a ako ne vrati se na korake 1 i 2....
4.U inspectoru (sa desne strane pored kanala) ili na samim kanalima nisi stisnuo na crveni krug(record enable) i imam osecaj da je do ovoga
Ove godine sam rakiju pekao i od kajsije i od tresanja i od duda tako da sam se namirio ali ukoliko sam resio problem,ponudjen ko' pocascen
milos is offline   Reply With Quote