View Single Post
Old 25-07-2007, 12:12 PM   #12
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Re: (ne?) popljuvajmo Behringer

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post

@slowstar pitaj Bitch-a sa foruma oko problema sa Novationom posto ga on koristi na Logicu i koliko znam nema nikakvih problema.

hehe... radio je fino, ali je poceo da zeza otkako sam instalirao v3 softvera, koji radi Automap Server. Malo radi malo ne. Ali resio sam problem u Logicu. Samo sam isao na Preferences > Control Surfaces > Rebuild Defaults, i sve se reshilo! to sam ja nesto kanda procackao lose u environmentu kad sam pravio preset okruzenja za kucni studio (koristio sam Novation-ove midi out-e za sintove, pa sam nesto pobrkao, cak stavise, nisam jos sve ni resio da sljaka, ali vazno je da Novation sad radi, a midi i to, e moracu jos da cackam taj environment. jezivo je mocan, samo sam slab sa vremenom da sednem i da ga setujem

tako da Slobo ako imas problema sa zero SL, probaj taj Rebuild Defaults, meni je proradio. i ako ga teras na USB, izaberi u Preferences > Control Surfaces> Setup da je i in i out port na SL-u Port 2. Meni tako sve radi. Cim promenis port ne reaguje. Samo rade displeji, kontrole se ne odazivaju tad.

pozz i sorry za mali OT
Bitch is offline   Reply With Quote