Quote:
Originally Posted by Moritz
@slowstar pitaj Bitch-a sa foruma oko problema sa Novationom posto ga on koristi na Logicu i koliko znam nema nikakvih problema.
|
hehe... radio je fino, ali je poceo da zeza otkako sam instalirao v3 softvera, koji radi Automap Server. Malo radi malo ne. Ali resio sam problem u Logicu. Samo sam isao na Preferences > Control Surfaces > Rebuild Defaults, i sve se reshilo!

to sam ja nesto kanda procackao lose u environmentu kad sam pravio preset okruzenja za kucni studio (koristio sam Novation-ove midi out-e za sintove, pa sam nesto pobrkao, cak stavise, nisam jos sve ni resio da sljaka, ali vazno je da Novation sad radi, a midi i to, e moracu jos da cackam taj environment. jezivo je mocan, samo sam slab sa vremenom da sednem i da ga setujem
tako da Slobo ako imas problema sa zero SL, probaj taj Rebuild Defaults, meni je proradio. i ako ga teras na USB, izaberi u Preferences > Control Surfaces> Setup da je i in i out port na SL-u Port 2. Meni tako sve radi. Cim promenis port ne reaguje. Samo rade displeji, kontrole se ne odazivaju tad.
pozz

i sorry za mali OT