View Single Post
Old 24-07-2007, 11:24 AM   #36
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Default Re: ruDAW - promocija i novosti

Rajko, hvala ti na podrsci...Zbog takvih ljudi mi nije zao sto ja i moji saradnici i dalje (ruDAW je nastao na jesen 2006) gotovo da radimo za dzabe (na more nisam otisao od 91', za klima uredjaj i dalje nemam, jer bukvalno sve i jedan dinar ulozimo dalje...btw radimo i po ovakvim vrucinama, gdje znoj kapa sa cela, i jos nisam uzeo odmor niti mi to pada napamet).

Neki ljudi jednostavno nece da shvate, niti da prihvate da smo bolji od njih (evo, momak je jedan od suvlasnika Mika & Zika & Co firme gdje se preprodaju komponente po principu "spusticu evro i po nize svoje cijene i tako cu zajebati kolegu koji radi isto"...a vamo glumataju kolegijalnost) i to je ono sto mene najvise nervira u zemlji srbiji. I u tome idu toliko daleko da neodgovorno tvrde kako su oni (a onda apriori i njihovi proizvodi) mnogo bolji, jer kostaju manje (a lijepo kaze ona stara poslovica: nisam toliko bogat, da bih stalno kupovao jeftine stvari). Ja sam fino momka zamolio i dao mu izazov vrijedan 1000 eura (ako je toliko siguran da je u pravu, zasto ne pristane na "dvoboj") ?

ruDAW je mozda jedan od rijetkih proizvoda koji ima bukvalno sve one osobine (features) koji su navedeni u reklamnom letku, prezentaciji (a znamo da u vecini modernih reklama neistina, hvalisanje i laz cini oko 30-50% osobina proizvoda), a cak se konstantno unapredjuje (recimo, u prezentaciji trenutno nema informacije da se radi na unapredjenoj zvucnoj adaptaciji, kombinovanju aktustickog sundjera i plute...kao i toga da ce ruDAW i u PRO verziji uskoro imati opciju gotovo potpunog pasivnog rashladjivanja). Znaci, bilo koja rijec napisana u samoj prezentaciji je 100% opravdana, i mi smo vec nekoliko puta naznacili da svako moze da nas kontaktira (sto ljudi i rade) , da im dodjemo na kucni prag (studio, atelje), i da se u to sami uvjere time sto cemo im ostaviti na upotrebu promo primjerak istog (obicno onoliko dugo koliko im je potrebno).

I da ne ispadne da stalno hvalisam ruDAW...Bude i problema i sa nasim masinama, ali su one obicno software related (a mi i dalje, jeli, logicno i razumski, ne mozemo dati garanciju na softversku funkcionalnost, jer mi isti ne pisemo...posebno kada se na sve doda da se najcesce radi o 90-100% piratizovanom softveru...dacemo maksimalnu besplatnu podrsku u onoj kolicini koliko poznajemo softversku konfiguraciju (a poznajemo je vrlo dobro) i na to ljudi trebaju da gledaju kao na besplatan bonus). Nekim ljudima smo cak, nasom greskom, isporucili i nedovoljno sredjene ruDAWove (Bitch, clan foruma je recimo dobio ruDAW ONE koji je imao nekoliko sitnih softverskih, i jednu kardinalnu hardversku gresku...ali ko radi taj i grijesi...Taj isti momak nije nasao za shodno da bilo gdje makar nagovjesti da je imao neki problem sa masinom, jer je razuman, i takodje shvata "ko radi, taj i grijesi" princip). Fazon je u tome sto mu je taj problem otklonjen odmah, u rekordnom roku, i sva odgovornost je preuzeta na stranu proizvodjaca (tj nas)...Svi ostali ruDAW-ovi rade kao sat (a neki ce uskoro imati godinu dana) od 10ak do sada proizvedenih.

Ne mozemo da tvrdimo da smo nepogrijesivi (sa moje strane je i u proslosti bilo dosta gresaka...kada smo vec krenuli sa autokricizmom ...ali mi je drago sto mogu da pomenem da je gresaka procentualno bilo mnogo manje od pogodaka), ali mozemo da tvrdimo da radimo na tome da budu smanjene na najmanji moguci (ali zaista najmanji moguci) nivo, i da obecamo da ce svaka ici samo na teret proizvodjaca, tj nas samih. Nikako na teret kupca...

PS. Gdje si vidio ruDAW? Da nije kod Abadica? . Danasnji ruDAW-ovi su jos bolji i jos tishi, pa te zato pitam

diviner is offline   Reply With Quote