Re: ruDAW - promocija i novosti
kao prvo pozdrav svim zaljubljenicima u svoj posao
kao drugo nepopravljivi sam obozavalac MAC-a
kao trece postujem svaciji trud I rad
kao najvaznije ljubav i predanost i dobri rezultati u oblasti muzike ,u kojem god domenu pricali,a kompijuteri su sastavni deo muzike mora biti dobro nadoknadjeno iliti naplaceno
Retko zaista se prikljucim aktivno na forum,ali sada sam morao
RUDAW sam imao prilike videti,veoma kvalitetan kompijuter,Mac-takodje vrlo kvalitetna masina-i sta sa tim???
Ako neko kvalitetno napravi nesto I u potpunost stane iza toga-e to je nesto
Iz licnog iskustva sam naucio mnogo-svi sve znaju-nacitani ,puni znanja ponekad se I uplasim da mnogo ne znam,ali obicno sveznajuci znaju sve zato sto imaju puno vremena ,nazalost siguran sam da RuDaw momci nemaju vremena.Kao covek koji je popravio more uredjaja I koji ima zaista lepog znanja o kompijuterima zaista zadnje sto bih radio je to sto RuDaw ekipa radi.
Svako zna danas da sklopi komp ali ponavljam vreme I podrska je Ono sto kosta I treba da kosta jer je vreme necijeg zivota rezervisano za proizvod I ljude koji su ga kupili-a kako je to kada u pola noci zove I iz ko zna kog razloga nezadovoljan muzicar dobro znam I iz toga razloga jos jednom velika podrska RuDaw momcima!!!
Koliko kostaju komponente uopste nije bitno-one ne odredjuju cenu necijeg rada!!
Danas svako moze sve da kupi gde god hoce,ali bas zato treba drzati radom i ljubavlju odlucan stav i ceniti svoj rad onoliko koliko mislimo da vredi,a uvek ce biti skupljih i jeftinijih ljudi koji nude istu uslugu.
|