Quote:
Originally Posted by Nemanja Filipovic
u ostalom i ja sam zavrsio solo pevanje,tako da ne pricam totalne gluposti.....
|
Niko nikada, a pogotovo ja, nije rekao da pricas gluposti.
Samo sam rekao da si mlad i da ti kriterijum jos uvek nije formiran kako treba (sto ne znaci da nece).
To dokazuje i ovaj argument koji sam uokvirio.
Lekari studiraju 6 godina, pa idu na specijalizaciju jos minimalne 2 godine, pa su hirurzi, ali im ne daju skalpel u ruke i puste da sami operisu. Za to je pored stecenog skolskog znanja potrebno i iskustvo.
Na kraju, ako ces svoje obrazovanje koristiti kao argument, onda sam tu daleko u prednosti nad tobom, ali veruj mi da to zaista nije presudno, koliko je presudan rad sa ljudima
Nisam imao i nemam lose namere, prema tebi, samo ne volim kada neko osporava nesto sto je zaista vredno, bez ikakvog cvrstog razloga, te sam bio prinudjen da ti na malo uvijen nacin stavim to do znanja. Oni koji me poznaju, znaju da ja prvi nemam frku da kazem kad neko nema veze sa zivotom i to prvo kazem "tom nekome", bez obzira da li je "ime" ili nije. Ova devojka nije jos uvek "ime", ali je mnogo dobra i vredna i za koju godinu ce postati zaista velika pevacica, ako ovako nastavi, zato na komentare ovoga tipa moram ovako reagovati.
Nemoj se ljutiti, nista licno
Pozdrav!