Quote:
Originally Posted by misko063
O racunarima znam mnogo, iako se ne bavim time, samo sam ulozio novac na pocetku, ali nikada u zivotu nisam pljuvao konkurenciju na nacin na koji si ti to uradio pri predstavljanju svoje masine! Ja se bavim marketingom i povremeno donosim vece poslove firmi, to mi je zaduzenje. Inace imam svoju firmu koja se bavi multimedijom.
|
U jebote, pa ti si onda neki zajeban igrac. Ti sve znas jebote :o !!! Otkud ti samo toliko slobodno vrijeme, kada si rastrzan na toliko polja ??? Na rumskom mozes isto mnogo pametnije da iskoristis, nego sto ga trosis pljujuci po nasem radu.
Quote:
Sutra cu dati nalog komercijalisti da sastavi ponudu za masinu sa potpuno istim komponentama kao i vasim i okacicu je ovde! Pa me ti banuj ako hoces i obrisi mi user, to je tvoje pravo! Ali ce ljudi videti koliko se ugradjujes i da li sam ja maliciozan!
|
Ukenjo sam se!
Sta pokusavas ti da dokazes? Jel znas da citas ? Jel imas oci ? Jesam li lijepo napisao ono sto ti zelis kanda dokazivati. I ljudi i dalje uzimaju i narucuju ruDAW (i pored tvoje ovdje jos neobrisane biblijske istine i otkrovenja zavjere protiv clanova rumskog, a sve u cilju osiromasivanja istih putem naduvanih cijena kompjuterskih komponenti).